Matematik

Lille ligning hurtigt

07. oktober 2010 af indigoen (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løses denne?

-8x-13=(x- 23)/2

og denne

(4x+2)/6 = X-7


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang ligningen med brøkens nævner:

-8x·2 -13·2 = x -23 , og isoler

x + 16x = 23 -26

17x = -3

x = -3/17

Prøv nu den anden ligning.


Svar #2
07. oktober 2010 af indigoen (Slettet)

jeg havde bare glemt det med at gange begge led (: tak


Skriv et svar til: Lille ligning hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.