Matematik

bestemmelse af vandret tangent

09. oktober 2010 af FuckingMandag (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har ikke nok overblik eller træning til at løse dette? 

Lad funktionen  f  være ved f(x) = x² + 1 / x - 1

Bestem de eksakte x-værdier, for hvilke f har vandrette tangenter


Det er noget med at finde f(x) = 0 først så vidt jeg er orienteret

men hvad så?


Svar #1
09. oktober 2010 af FuckingMandag (Slettet)

 undskyld f´(x) = 0 skulle der self. have stået til sidst


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2010 af mathon

         f '(x) = 1 - 2/(x-1)2 = 0


Skriv et svar til: bestemmelse af vandret tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.