Matematik

Hjælp til Matematik FSA 2006(Vikingeskibe)

09. oktober 2010 af Nicodengode (Slettet)

Hej, jeg har brug for noget hjælp til opgave 2.5, da det er den sidste jeg sidder og "bikser" med. Jeg har den desværre ikke på pdf eller word format, men den kan findes på google! Men opgaven er således: Omregn farten til km/t , når vi ved at skibets fart er 5 knob, og 5 knob = 0,515 m/s............ Håber at der er nogle der gider at hjælpe..


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2010 af NejTilSvampe

 du skal altså omregner 0,515 m/s til km/t .

1 km = 1000m

1 t = 60min = 3600s

1 km/t = 1000m/3600s = 1/3,6 m/s

3,6 km/t = 1 m/s

0,515 m/s = 3,6(km/t per m/s) *0,515m/s = 1,85 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

du har skrevet forkert i opgaven   1knob = 0,5144 m/s,  så du skal huske at gange ovenstående med 5.


Svar #3
09. oktober 2010 af Nicodengode (Slettet)

Mange tak for hjælpen begge to. Det var til stor nytte. :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. august 2011 af ramlaisse (Slettet)

 der er fundet  rester af 5 vikingeskibe i Roskilde fjord ved skudelev de fik numrene 1,2,3,4,5 og 6


Brugbart svar (2)

Svar #5
15. august 2011 af NejTilSvampe

 #4 - cool story bro.


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik FSA 2006(Vikingeskibe)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.