Matematik

!!!HJÆLP til ligning!!!

12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med den her ligning. resultatet skal blive x=1/4

-6X-2=2x-4

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2010 af TheLost (Slettet)

Hej igen...

-6x-2=2x-4 (=)

-8x = -2 (=)

-4x = -1 (=)

x= (-1/-4) = 1/4


Svar #2
12. oktober 2010 af The_Eel (Slettet)

tusind tak skal du ha!!!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: !!!HJÆLP til ligning!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.