Matematik

Hjælp til ligning!

14. oktober 2010 af kris93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Nogle mennesker, der kan/gider løse:

brøk = /

4x+5 / 2 = 7x

og

5x+4 / 7x-4 = 1

tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang overkors og reducer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2010 af Sandratonsorn (Slettet)

Sådan som jeg har forstået dem:

4x11+5 / 2 = 7x         x=11

5x4+4 / 7x4-4=24 = 1          x=4


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der menes formodentlig

(4x+5)/2 = 7x , dvs 4x + 5 = 14x, hvoraf 10x = 5 eller x = 1/2

og

(5x+4)/(7x-4) = 1, dvs 5x+4 = 7x-4 , hvoraf 2x = 8, eller x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. oktober 2010 af Sandratonsorn (Slettet)

 ja okey, læste den første opgave forkert ihvertfald..


Skriv et svar til: Hjælp til ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.