Matematik

Nogle der kan den her opgave?

14. oktober 2010 af JosefineLuunde (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find, ved at prøve dig frem, det mindste tal n, så 1,015n er større end 2. Prøv at fortolke resultatet som et resultat om renteregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Løs 1,015n = 2 og rund op til heltal. n = log(2)/log(1,015) =46,5555 der rundes op til n = 47 .

Så mange terminer tager det at fordoble en kapital, der er indsat til 1,5% rente pr termin.


Skriv et svar til: Nogle der kan den her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.