Matematik

Funktioner..

19. oktober 2010 af SashaH (Slettet)

Hvilke af funktionerne er voksende, og begrund!

g(x)=0,34*1,27^x

h(x)=3,41*0,72^x

k(x)=7,2*4.2^x

Bestem desuden en forskrift for den eksponentielt voksende funktion f, der har vækstrate 20% og for hvilke f(0)=10

Nogle der kan hjælpe? Er looost!

Hilsen, Tanja.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

f(x) = b*ax      0<a<1  aftagende    1<a    voksende

a = 1+r   r = renten        b = begyndelsesværdien for x = 0


Svar #2
19. oktober 2010 af SashaH (Slettet)

hvad mener du med f(0)=10?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

10 = f(0) = b*a0  = b*1 = b


Skriv et svar til: Funktioner..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.