Matematik

find skæringspunkt

24. oktober 2010 af studienord (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen!!!

jeg har lige tegnet f(x) = -4x  +2  og g(x) = 4x - 3 men jeg kan ikke finde skæringspunktet pga de er parallelle.

Er der nogen der kan forklare mig?

tak for hjælpen!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2010 af mathon

så har du tegnet dem forkert
da
den spidse vinkel mellem linjerne

                                          y = -4x + 2
                                 og
                                          y = 4x - 3                       er 28,1º                       


Skriv et svar til: find skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.