Matematik
Forskrift for eksponentiel funktion
24. oktober 2010 af
tobl2 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej har det problem, at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal finde forskriften i denne opgave
Se fil
Vedhæftet fil: Eksponentiel forskrift.jpg
Svar #1
24. oktober 2010 af peter lind
Der gælder f(x) = b*ax. Sæt x = 0 og x = -2 ind og du får 2 simple ligninger til bestemmelse af a og b.
Svar #2
24. oktober 2010 af mathon
se
Vedhæftet fil:a og b_beregning for funktion gennem to punkter.doc
Skriv et svar til: Forskrift for eksponentiel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
