Matematik

m/s til km/t

25. oktober 2010 af laur1067 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan omregner man fra m/s til km/t?

På forhånd tak!:)


Brugbart svar (3)

Svar #1
25. oktober 2010 af mathon

    1 m/s  = 3,6 km/t


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

9 m/s = 9*60*60 m/t = 9*60*60/1000 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. oktober 2011 af ohwell (Slettet)

i kunne jo gøre det mere detaljeret...


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. oktober 2011 af mathon

 

               (1 m) / (1 s)                                                                                                     forlænges med 3600

               (1 m) / (1 s) = (3600 m) / (3600 s) =  (3,6 km) / (1 h) = 3,6 km/h


Skriv et svar til: m/s til km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.