Fysik

HAR BRUG FOR HURTIG SVAR !!

25. oktober 2010 af N007 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej...

Er der nogen der kan hjælpe mig, med at regne watt= J/s til kr??

fx så har jeg 1675J/s og skal regne hvor meget man kan spare på et år???


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du må vide noget om priserne på strøm? I form af en pris i kr/kWh ?


Svar #2
25. oktober 2010 af N007 (Slettet)

Nej det ved jeg ikke noget om ??

Spørgsmålet lyder sådan:

Beregn hvor mange penge du kan spare på et år ved at bruge den billigste opvarmningsmetode i forhold til den dyreste.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du må da vide et eller andet om dine forskellige opvarmningsmetoder?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

prisen for 1 kWh er 1,60 kr.


Svar #5
25. oktober 2010 af N007 (Slettet)

kan jeg omregne J/s eller J til kWh?? og hvis ja , så hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Benyt, at 1h = 3600s (1 time = 3600 sekunder).


Svar #7
25. oktober 2010 af N007 (Slettet)

 forstår det ikke, kan du lave en eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7

1kWh = 3600kWs = 3600kJ .


Svar #9
25. oktober 2010 af N007 (Slettet)

Forstår ikke, kan du lave en mellemregning??

hvis du vil , kan du bruge 1675 J/s ??


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

1675 J/s er en effekt , det er = 1675 W

1kWh er en energi, nemlig effekten 1kW forbrugt i 1 time (h) eller 3600s .


Skriv et svar til: HAR BRUG FOR HURTIG SVAR !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.