Matematik

Reducer

26. oktober 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

8a - (12 + 5a) = ???

m + m + m + m = ????

Er det bare 4m ?? :o 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af Jens6554545 (Slettet)

da det er en minus parentes skal du forandre fortegn for at hæve parentesen.

8a-12-5a

3a-12

regel: man må hæve en minus parentes ved at forandre fortegn



Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Ja,     m+m+m+m = 4·m = 4m


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.