Matematik

Lineær ligning i en tombola

27. oktober 2010 af gartnersvinet (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en tombola er der oprindeligt 10.000 lodder, som sælges for 2 kr. pr lod eller 6 lodder for 10 kr. samtlige lodder sælges, og omsætningen bliver i alt 17.760 kr.

a. hvor mange lodder sælges enkeltvis?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af mathon

                             antal enkeltvis             antal 6-lodder     
                                       x                              (104- x)

                    omsætning enekltvis          omsætning 6-lodder            omsætning

                                     x·2                    +         ((104- x)/6) ·10            =         17760
                                   
 


Svar #2
27. oktober 2010 af gartnersvinet (Slettet)

 #1

                             antal enkeltvis             antal 6-lodder     
                                       x                              (104- x)

                    omsætning enekltvis          omsætning 6-lodder            omsætning

                                     x·2                    +         ((104- x)/6) ·10            =         17760
                                   
  Stadigvæk lidt lost hvad er X= ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2010 af mathon

læs overskriften


Skriv et svar til: Lineær ligning i en tombola

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.