Matematik

potens

12. april 2005 af rizza (Slettet)
Hvordan regnes e^x = 0,5???

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2005 af Lurch (Slettet)

ln(e^x)=ln(0,5)
x=ln(0,5)

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2005 af Jensus (Slettet)

ln(0,5) = x
ln(0,5) = -0,69
e^0,69 = 0,5

Svar #3
12. april 2005 af rizza (Slettet)

fuck det fik jeg også ;o)
Men der stod at vi skulle få det til
-ln(2)
hehe det er jo det samme

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2005 af Dunnar (Slettet)

ln(2) og ln(0,5) er det samme

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#4: Indeed not. Do not throw away a sign ;-)

ln(0.5) = ln(1)-ln(2) = -ln(2)

//Singularity

Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.