Matematik

10099 til 3 betydne cifre?? hjælp inden 28/10

27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Udregn følgende og angiv facit med 3 betydende cifre:

100 i anden + 99

hvordan kan man så få 10099 til 3 betydne cifre????

(-;


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af MathiasNordberg (Slettet)

 100

det er kun de 3 første tal der skal bruges (med mindre tallet starter med 0. fx 0,123 har 3 betydende cifre)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder betydende cifre.

1002 + 99 = 10099 = 1,01·104 = 10100 til 3 betydende cifre.


Svar #3
27. oktober 2010 af benedicte123 (Slettet)

okay tak!

jamen facit skal jo være 10099 og ikke 10100?? (-;


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Til 3 betydende cifre er facit 10100 .


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)


Skriv et svar til: 10099 til 3 betydne cifre?? hjælp inden 28/10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.