Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK OPGAVE!

28. oktober 2010 af RoskildeHandelskole (Slettet) - Niveau: 9. klasse

rytterne skal trække lod mellem et antal heste.

antallet beregnes således:

1 hest pr. 2 rytter +

1 hest pr. påbegyndt gruppe af 10 ryttere

- hvor mange heste skal der være til 22 ryttere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af INA12345 (Slettet)

tror 11 heste..

ikke helt sikker :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2010 af INA12345 (Slettet)

undskyld mener 13 heste :)


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. oktober 2010 af ArneNuggat (Slettet)

 1 hest pr. 2 rytter = 22 / 2 = 11

1 hest pr. påbegyndt gruppe af 10. der er 22 ryttere. dvs 2 heste.

I alt 11 + 2 = 13 heste


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. oktober 2010 af INA12345 (Slettet)

jah 13 det rigtig :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. oktober 2010 af vagge (Slettet)

der er en hest pr påbegyndt 10 ryttere 0 til 10 er en hest

11 til 20 er 1 hest

20 til 22 er 1 hest, det er jo en påbegyndt gr.

Så bliver det ikke 14 heste?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2010 af INA12345 (Slettet)

nej tror jeg ikk


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2019 af Helpmenu (Slettet)

jeg er også i tvivl...

kan i måske hjælpe? forstår ikke om det er 13 eller 14 heste


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK OPGAVE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.