Matematik
calculus 2 opgave
Hej derude :)
Jeg sidder med en opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an.
Opgaven lyder:
Find the volume of the solid enclosed by the surface z=1+ex·siny and the planes x= ± 1, y=0, y= pi and z=0.
Håber der er nogen der kan hjælpe mig :)
Mvh.
Svar #1
31. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)
I rektanglet -1 ≤ x ≤ 1 , 0 ≤ y ≤ π er funktionen f(x,y) = 1 + ex·sin(y) > 0 . Det ønskede rumfang findes da som dobbeltintegralet
V = 0∫π -1∫1 f(x,y) dx dy = 0∫π -1∫1 (1 + ex·sin(y)) dx dy .
Integrer først i x og derefter i y.
Svar #3
01. november 2010 af Andersen11 (Slettet)
#2
Det er korrekt, men du bør først skrive det eksakte resultat, før der gives et numerisk resultat:
V = 2π + 2(e - e-1) = 2π + 4·sinh(1)
Skriv et svar til: calculus 2 opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
