Kemi

pks til ks.

01. november 2010 af nadiaGlæsner (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. jeg har fået en opgave hvor jeg skal bruge ks, men jeg kender kun pks(9.25). Hvordan regner ks.

Er det sådan: ks=-log(9.25)?

tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af mathon

                                Ks = 10-9.25

se
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af Pid (Slettet)

p'et i pks skal forstås som "-log"

så du har:

-log(ks) = 9.25

nu skal du bare isolere ks :

-log(ks) = 9.25

log(ks) = -9.5

ks = 10-9.5


Skriv et svar til: pks til ks.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.