Matematik

Reducer.

01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Heey alle:)

har brug for hjælp til at reducer, og derfor ville jeg gerne have jeres hjælp.

Her kommer den:

 33) 5a - (2b - 3a) = ...........?

34) 4 x ( a - 2b) - 3a = .........?

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Nu har vi snart lavet alle dine opgaver, var det ikke en idé, at du forsøger selv og så får kontrolleret resultaterne her? 

Ellers får du ikke lært noget ;-)

33) 5a - 2b + 3a = 8a - 2b

34) 4a - 8b - 3a = a - 8b


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af Ronaldiinho

Jeg vil være endenu sødere ved dig - her får du også mellemregningerne. Håber det kan hjælpe dig ;D

33) 5a-(2b-3a) = 5a-2b+3a = 8a-2b

34) 4(a-2b)-3a = 4a-8b-3a = a-8b


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 #1, hun får jo intet lært, hvis hun blot får resultaterne leveret.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 øhh, mervemineozdemir, det er da nøjagtig det samme, jeg har skrevet? Jeg har netop skrevet mellemregningerne??


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2010 af Ronaldiinho

#4 Nej det har du nemlig ikke. Du har bare skrevet svaret, ikke hvordan du kommer frem til det. Der er meget forskel. Tak ;D


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2010 af Ronaldiinho

# 3 Er meget enig.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 #5.

Hvordan vil du bestå en eksamen, hvis du har fået alle svar givet i løbet af året, fordi folk har været flinke? Man går i skole for at lære, ikke for at stille læreren tilfreds med rigtige svar.

Og kig på #1, mellemregningerne er der faktisk.


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. november 2010 af Ronaldiinho

#7 Det gælder anpå hvordan i selv vil løse denne slags opgaver. Den måde jeg har lært at udregne det på er sådan. Mellemregning for mig er på denne måde. Hvis du tænker dig om, er det også mest logisk. Du får vist læreren at du forstår, at bruge metoderne..

Okay - troede aldrig det skulle være et problem at være flink :S


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 #8.

Kig ekstra godt efter, mellemregningerne er der, det er startopgaverne, som mangler.

Og det er skam ikke et problem at være flink, man skal blot tænke på, hvad der i det lange løb er bedst for personen, som man hjælper.


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. november 2010 af Ronaldiinho

#9 PINLIGT.! :$

..det er også rigtigt. Tror lig jeg trakker mig tilbage ;D


Brugbart svar (0)

Svar #11
02. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 det er ok mervemineozdemir ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #12
17. november 2010 af Ronaldiinho

..det er dét vel ;p


Skriv et svar til: Reducer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.