Matematik

hjælp til denne udregning

03. november 2010 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

(-2)3 + (-1) * (-2)2 - 3 * (-2) + 6

udregn denne trin for trin, tak.. 


Svar #1
03. november 2010 af hjæææælp (Slettet)

hvorfor er der så dødt herinde idag? :( 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2010 af PeterValberg

(-2)3 + (-1) * (-2)2 - 3 * (-2) + 6 =

(-2)(-2)(-2) + (-1) * (-2)(-2) + 6 + 6 =

-8 - 4 + 6 + 6 =

0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2010 af PeterValberg

#1 - fire minutter, er det lang svartid?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
03. november 2010 af hjæææælp (Slettet)

tak for det pvm, men hvorfor er det

- 8 -

forstår ikke hvorfor det ikke er -8 + 4 

da -1 * -2^2 = 4 

kan du forklare?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2010 af PeterValberg

det giver -4 fordi (-2)2 bliver ganget med -1 (der står ikke -2·2)

(-1) · (-2)2 = -1 · 4 = -4

bemærk forskellen på (-2)2 = 4 og -22 = -4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
03. november 2010 af hjæææælp (Slettet)

nåå okay, 

er med på det men ikke på den del hvor du siger 

bemærk forskellen på (-2)2 = 4 og -22 = -4

hvorfor er der en forskel? pga parantessen? 


Skriv et svar til: hjælp til denne udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.