Matematik

Matematik ligning (Let tror jeg)

04. november 2010 af lillewonder (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey der folkens,

Sidder her med en ligning som jeg ikke er sikker på jeg forstå, så hvis nogle af jer lige kunne supplerer ville det være perfekt:

4x - 8 = 3x - 4

Jeg gjorde sådan :

4x - 8(+8) = 3x -4(+8)

4x = 3x 4

4x (-3x) = 3x (-3x) 4

1x = 4

Kan det være rigtigt?

Har ikke rigtigt styr på matematik, så det var ren automatik (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

Det er "næsten" rigtigt - du mangler bare at sætte nogle "plusser"

4x - 8+8 = 3x -4+8

4x = 3x + 4

4x -3x = 3x -3x + 4

x = 4


Svar #2
04. november 2010 af lillewonder (Slettet)

Super!

Mange tak for hjælpen du!

Hilsen,

Lukas (:


Skriv et svar til: Matematik ligning (Let tror jeg)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.