Matematik

Eksponential funktioner.

05. november 2010 af Wolfgang9 (Slettet)

 Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses, at f (4)=3 og f (6)=27.
Bestem forskriften for f .

Kan det passe at a=3 og b=1/27? :)

Har bare gjort brug af to ligninger med to ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2010 af mathon

                                     y2/y1 = aΔx


        Ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Har du ikke gjort prøve? Det ser ud til at passe.


Skriv et svar til: Eksponential funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.