Matematik

Spørgsmål til 2 opgaver

08. november 2010 af gym8260 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heey derude :D

Jeg er gået kold i en opgave og fatter intet et brik om hvordan man skal løses opgaverne

En størrelse er i perioden 1975-1980 steget med 7,2% om åre, mens den er steget med 4,2% om året i perioden 1980-1988.

Hvor mange procent er størrelsen steget ial fra 1975 til 1988.

Bestem den gennemsnitlige årlige procentvise stigning i perioden 1975-1988.
 

Taak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af mette48 (Slettet)

K88=K75(1+0,072)5*(1+0,042)8  regn selv ud

(K88-K75)*100/K75 % stigning i hele perioden

K88=K75(1+r)13                        


Svar #2
08. november 2010 af gym8260 (Slettet)

#1

er K88=K75(1+0,072)5*(1+0,042) til nr. 1 og

(K88-K75)*100/K75 til 2'eren ?


Svar #3
08. november 2010 af gym8260 (Slettet)

Hov, glem svar #2


Skriv et svar til: Spørgsmål til 2 opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.