Fysik

Sikringer og elektriske installationer!!

09. november 2010 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Effekten for elkedel og en kaffemaskine er 2000 W. Hvor stor en strøm skulle sikringen kunne klare, hvis man både skulle bruge kaffemaskinen og elkedlen på samme tid med strøm fra samme stik?

- Jeg er lidt i tvivl her kan nogle hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mathon

           

                I = P/U = (2000 V·A)/(230 V)


Svar #2
09. november 2010 af AnnaBanp (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt hvordan du kommer frem til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af chr42 (Slettet)

Det er formlen for elektrisk effekt

P=U*I, hvor P er effekten, U er spændingsforskellen og I er strømstyrken.

Du kender spændingsforskellen i stikkontakten og effekten, og skal så bare finde strømstyrken.


Skriv et svar til: Sikringer og elektriske installationer!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.