Matematik

lommeregner - usikker på udregning

10. november 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer .. jeg sidder lige med et par opgaver , men er i tvivl om jeg har tastet det korrekt ind på lommeregneren

se her : 2 / √1 - 1 = 2 .. kan det passe ... altså 2 divideret med 1 - 1

og

4√4 - 4 + 1 = kan det passe det er 4 ?

har brug for hurtig hjælp :)

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af pensionist (Slettet)

Mon ikke du mener

(2 / √1) - 1 = 1

(4 / √4) - 4 - 1 = -3

Det er vist hurtigere at regne det i hovedet end at indtaste det på lommeregneren.
 


Skriv et svar til: lommeregner - usikker på udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.