Matematik

Matematik --> Omregn

11. november 2010 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen

Ville I ikke nok kigge om  jeg har regnet opgave rigtig... PLEAS.

a) 234 m til dm: 234*10=2340 dm

b) 0,78 km til m: 0,78*10*10*10=780 m

c) 56 cm til m: 56/10/10=0,56 m

d) 5,67 dm til cm: 5,67*10=56,7 cm

e) 45 dl til cm: 45*1000=45000 cl

f) 236 cl til l: 236/10/10=2,34 l

g) 78 g til kg: 78/10/10/10=0,078 kg

h) 5 kg til g: 5*10*10*10=5000 g

i) 0,6 tons til kg: ???

j) 67 cm2 til dm2: 67/100=0,67 dm2

k) 0,56 m2 til dm2: 0,56*100=56 dm2

l) 234 mm2 til dm2: 234/100/100=0,0234 dm2

m) 45 cm3 til mm3: 45*1000=45000 mm3

n) 3 m3 til dm3: 3*1000=3000 dm3

o) 45 cmtil liter: 45/1000=0,045 liter  

Tak På Forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2010 af chr42 (Slettet)

e) har du et problem. dL kan ikke omregnes til cm, men til cm^3 og der går kun 100 cm^3 på en dL.

f) 2,36 L

i) der går 1000 kg på et ton

Ellers ser det godt ud.


Skriv et svar til: Matematik --> Omregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.