Kemi

Atomer

13. november 2010 af Ananym (Slettet)

 Når man snakker om atomers opbygning er det så ikke sådan at:

Protoner = positivt ladet

Neutroner = neutrale

Elektroner = negativt ladet 

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2010 af fortabtdanskelev (Slettet)

jo du har fat i det (: 


Svar #2
13. november 2010 af Ananym (Slettet)

 Sidder og diskutere det, og kunne ikke lige finde et bedre sted at spørge :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2010 af fortabtdanskelev (Slettet)

fint fint, ellers er wikipedia et fremragende sted at finde fakta om naturvidenskaben 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2010 af Jens6554545 (Slettet)

det betyder at atomet er elektrisk neutralt


Skriv et svar til: Atomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.