Fysik

Fysik Opdrift

14. november 2010 af Dising (Slettet)

Hej jeg sidder og roder med en opgave som jeg ikke forstår.

er der nogle som kan hjælpe mig?

Legemet nedsænkes i ethanol (ρ(eth.)=0,79 g/cm3)
1. Vil legemet flyde eller synke til bunds? (begrund svaret med beregninger)

2. Hvor stor en masse ethanol vil legemet fortrænge?

3. Hvor stor volumen ethanol fortrænger legemet?

4. Hvor stor procent del af legemet vil flyde oven over ethanol i forhold til legemet samlede volumen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af peter lind

Der mangler oplysninger til at kunne foretage beregningerne. Prøv at se her for en lignende opgave.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=919761


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2010 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2010 af mathon

                   Vover / V = (V-Vunder) / V = 1  -  Vunder / V = 1  -  38/50  =  0,24 = 24%


Skriv et svar til: Fysik Opdrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.