Matematik

trigonometriske ligninger - kickstart

15. november 2010 af mariepedersen_6 (Slettet) - Niveau: B-niveau

heej :)

jeg sidder og arbejder med trigonometriske ligninger og har bare glemt alt om det da det er over et år siden jeg har arbejdet med det.. har kigget lidt rundt på nettet for at se lidt eksempler men er stadigvæk blank så håber lige nogen kan hjælpe mig igennem den første opgave og forklare det så jeg kan forstå det :)

1/tan(x)=0,34                         G= x ∈R

mener den er ret enkel at løse kan bare ikke huske hvordan man gør suk :)

håber for hjælp på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2010 af peter lind

Så er tan(x) = 1/0,34 . Det slår du op på din lommeregner.


Svar #2
15. november 2010 af mariepedersen_6 (Slettet)

seriøst bare så enkelt?  det er først når cos/sin det begynder at ændre til tan osv.. ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2010 af peter lind

Ja så enkelt er det. Tangens funktionen og dens inverse findes på din lommeregner. Du skal måske lige lægge mærke til at tangensfunktionen er periodisk med perioden 180º


Svar #4
15. november 2010 af mariepedersen_6 (Slettet)

tak for hjælpen bruger mathcad så det er forholdsvis simpelt :)


Skriv et svar til: trigonometriske ligninger - kickstart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.