Matematik

differentiere - rigtigt?

15. november 2010 af PLangberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er denne her rigtigt differentieret ?

g(x) = 4 / x-2 + x½

g'(x) = - 4 / x2 -2 + ½ * x½-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Skal det være

g(x) = 4/(x-2) + x1/2    eller     g(x) = (4/x) -2 + x1/2    ?


Svar #2
15. november 2010 af PLangberg (Slettet)

 g(x) = 4/(x-2) + x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt udtrykket for den afledede af en kvotient til at differentiere det første led:

(f(x)/g(x))' = (f'(x)g(x) - f(x)g'(x)) / (g(x))2


Skriv et svar til: differentiere - rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.