Matematik

Ligninger

15. november 2010 af Lipase (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er gået lidt i stå. Kan nogen hjælpe mig med disse to ligninger?

b) (6) / (√45-√5) = (3√5) / (5)

c) (8-√2) / (8+√2) = (33-8√2) / (31)

MVH  


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Som det blev foreslået i din anden tråd med de samme opgaver, gang over kors i b) . Benyt, at √45 = 3√5 , så skulle det være klart, hvordan kvadratrødderne forsvinder i den opgave.


Svar #2
15. november 2010 af Lipase (Slettet)

#1

Super tak for hjælpen!  


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.