Matematik

Reducer sumvektore

18. november 2010 af Indee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

jeg skal lave opgave 539 fra dette her link, 

http://books.google.dk/books?id=cu2oj0RX2poC&pg=PA70&lpg=PA70&dq=reducer+sumvektor&source=bl&ots=cH0XqEvc7G&sig=Qh-3WXU4SP4DpKvRI_gG1WFXK2k&hl=da&ei=xQflTNHSCJDBswb1peyzCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CBUQ6AEwAA#v=onepage&q&f=false

den først a, kan jeg godt, men de to andre har jeg ikke rigtig nogen ide om hvordan jeg griber an.

håber der er nogen der kan hjælpe.  


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2010 af mathon

benyt
                             →       →                                  →      →
                             BA = -AB               og              CB = -BC


Svar #2
18. november 2010 af Indee (Slettet)

 men i B, selvom jeg gør det, så vil der være 

BC +BA + CA tilbage :( 

Og hvad er AA+AB+BB+BA+CC+CB? 


Svar #3
18. november 2010 af Indee (Slettet)

 okay, har selv løst b'eren.... men

men den her :

hvad er AA+AB+BB+BA+CC+CB?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2010 af mathon

                                 →     →      →      →
                                 AA = BB = CC  =  0


Skriv et svar til: Reducer sumvektore

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.