Matematik

mat hjælp haster 7 klasse

20. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Beregn rumfanget af cylinder med følgende mål

r= 6 cm             h=19 cm?                 

d= 30 cm              h= 68 cm? 

h= 4,3 dm             d=  26 cm?                               metoder til disse opgaver?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Har du formlen for en cylinder?

Ellers: V = π*r2*h


Svar #2
20. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

De skriver Beregn rumfanget af cylinder med følgende mål (2 dec) ? hvad mener de med det...


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2010 af mette48 (Slettet)

π har uendelig mange decimaler

Du skal begrænse antallet af decimaler i dit resultat, så der kun er 2 cifre efter kommaet


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

I nogle af opgaverne er diameteren d givet i stedet for cylinderens radius. Benyt, at d = 2r . Omregn målene til samme enhed, før rumfanget beregnes.


Svar #5
20. november 2010 af annahansen2 (Slettet)

Så jeg skal dividere diameteren med to?


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, for at finde den tilsvarende radius.


Skriv et svar til: mat hjælp haster 7 klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.