Kemi

Opskriv disproportioneringen af Au+ til Au(s) og Au3+

22. november 2010 af P.L. (Slettet)

 Følgende er givet: 

Au+/ Au(s)                       Eº = 1,83 V                      AuCl2/ Au(s), 2 Cl-                 Eº = 1,15 V

Au3+/ Au+                       Eº = 1,36 V                      AuCl4/ AuCl2-, 2Cl-               Eº = 0,93 V

Skal nu opskrive reaktionsligningen for disproportioneringen af Au+ til Au(s) og Au3+

Ved ikke rigtigt hvordan jeg skal gøre det, det forvirere mig at der er 4 elektrodepotentialer, plejere kun at få 2 oplyst. 

Håber meget at nogle kan hjælpe mig, så jeg kan finde ud af det hvis jeg får noget lignende til eksamen... På forhånd tak;)


Svar #1
22. november 2010 af P.L. (Slettet)

 Ingen der kan hjælpe ;(??


Skriv et svar til: Opskriv disproportioneringen af Au+ til Au(s) og Au3+

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.