Matematik
differentiering
18. april 2005 af
MaTay (Slettet)
jeg har disse to funktioner som jeg har svært ved at differentiere:
f(x)= (0,5(-1)t^2) + (68,7t) + 171
og
f(x)= (0,5(-10)t^2) + (1,6t) + 24
Mange mange tak på forhånd :)
f(x)= (0,5(-1)t^2) + (68,7t) + 171
og
f(x)= (0,5(-10)t^2) + (1,6t) + 24
Mange mange tak på forhånd :)
Svar #2
19. april 2005 af BsB86dk (Slettet)
er det t'er eller x'er der er funktioner af, for det der står der er noget fis, med mindre selvfølgelig at du skal differentiere med hensyn til to varible, hvilket ikke er skide nemt...
men hvis der skal stå f(t) i begge så er løsningen:
f'(t)=-t+68,7
og
f'(t)=-10t+1,6
men hvis der skal stå f(t) i begge så er løsningen:
f'(t)=-t+68,7
og
f'(t)=-10t+1,6
Svar #3
19. april 2005 af MaTay (Slettet)
det var også det jeg fik det til :D Mange tak alligevel ;)
Skriv et svar til: differentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
