Matematik

Maple funktioner

22. november 2010 af Kiiler (Slettet)

 Hej. er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man begrænser en funktion, til kun at gælde inden for et bestemt interval.

Altså hvis vi fx for givet en funktion:

f(x)=3x-3      , x>0

Hvordan skriver man det i maple?

mvh 

A-


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af pensionist (Slettet)

Du kan få vist en graf med kommandoen plot(x*3-3,x)

Vil du kun se den fra x=0 til 5 skriver du plot(x*3-3, x=0..5)


Svar #2
22. november 2010 af Kiiler (Slettet)

 Hej :)

Jeg kender godt plot,

Det jeg tænker på er når man definere en ligning fx:

f :=x -> x*3-3

og så man definere den til kun at gælde inden for et specielt interval, fx x>0


Skriv et svar til: Maple funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.