Matematik

Matematik - funktioner f,g og h

23. november 2010 af Sweppers (Slettet) - Niveau: C-niveau

Funktionerne f,g og h har følgende forskrift:

f(x) = x +1

g(x) = x -1

h(x) = x

Vis at f(g(x)) = h(x)

gør rede for at g(x) = f opløftet i -1(x)


Svar #1
23. november 2010 af Sweppers (Slettet)

Funktionerne f,g og h har følgende forskrift:

f(x) = x +1

g(x) = x -1

h(x) = x

Vis at f(g(x)) = h(x)

gør rede for at g(x) = f opløftet i -1(x
 

Er det nogen der kan hjælpe? på forhånd tak :) I første spørgsmål sætter men f(x) = g(x) for at finde h(x) eller hvordan løses den?


Skriv et svar til: Matematik - funktioner f,g og h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.