Matematik

LINEÆRE FUNKTION!!

23. november 2010 af STX2010 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min opgave:

Om den lineære funktion f oplyses at f (-10) = 1 og f (5) = 4

a) Bestem en regneforskrift for f.

b) Beregn f (20)

c) Løs ligningen f (x) = -3

HEEEELP ME, I'M LOOOOST!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

a) Den lineære funktion har forskriften f(x) = ax + b. Beregn hældningskoefficienten a ud fra de to punkter, og bestem dernæst b .

b) Når a og b er fundet, kan f(20) = a·20 + b let beregnes.

c) Løs dernæst ligningen  ax + b = -3 .


Svar #2
23. november 2010 af STX2010 (Slettet)

I opgave a, hvad er hvad? Altså hvilke tal har de nedenstående bogstaver?

(-10) = 1 og (5) =4 

y1, y2, x1 og x1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

De to punkter er (-10 , 1) og (5 , 4) . Find hældningskoefficienten

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)


Svar #4
24. november 2010 af STX2010 (Slettet)

.


Skriv et svar til: LINEÆRE FUNKTION!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.