Matematik

Matematik lignings problemmer. Hjææælp!

25. november 2010 af navn1994 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej, kan nogle hjælpe? har vedhæftet filen. har ingen ideer om hvordan jeg løser den.

Vedhæftet fil: HEELPP!!!.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af mette48 (Slettet)

brug doc filer, så kan jeg læse det


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:navn1994.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2010 af mette48 (Slettet)

1-5/x+6/x2=0                  x≠0              ganger alle led med x2

1*x2- 5x2/x + 6x2/x2                            forkorter

x2-5x+6=0

løs selv denne ligning ved hjælp af løsningsformelen

ax2+3x-2=0            -2 er rod             -2 indsættes

a*(-2)2+3*(-2)-2=0             

løs selv ligningen

indsæt den fundne a-værdi og løs andengradsligningen

-5x2+bx+8=0               2 er rod          2 indsættes, fortsæt som i 1


Skriv et svar til: Matematik lignings problemmer. Hjææælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.