Matematik

HJÆLP til en matematik opgave!!!!

25. november 2010 af imn93 (Slettet)

Håber virkelig at der er en eller anden, som vil være sød lige at tage 5 min. til at hjælpe mig med et eller flere af disse spørgsmål(:

(b)   Beregn sekant hældningen a=(f(x)-f(-2))/(x-(-2), svarende til punktet Q(x, f(x)), hvor

1) x = -1.9, x = -1,99,....                2) x = -2.1, x = -2.01,....

Jeg forstår ikke hvad det betyder at den skal være "svarende" til punktet osv....... EN DER VIL HJÆLPE?:D

(c)  Giv på baggrund af udregningerne i (b) et bud på værdien af a = f '(-2)  ??????????????

Hjæææææææææælp  (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af peter lind

Du skal erstatte x i udtrykket a=(f(x)-f(-2))/(x-(-2)) med  henholdsvis -1,9  -1,99   -2,1 ...


Svar #2
25. november 2010 af imn93 (Slettet)

Okay tak skal du have, tænkte nok det var sådan det var :) Du har ikke et bud på c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2010 af peter lind

Hvis du ser resultaterne af b) vil du opdage at det bliver mere og mere lig hinanden  jo tættere x er ved -2. det tal det nærmer sig er f'(-2)


Svar #4
25. november 2010 af imn93 (Slettet)

Tak tak :D


Skriv et svar til: HJÆLP til en matematik opgave!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.