Matematik

hjælp ligninger

25. november 2010 af sabinebp1993 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej (; lige en rimlig simpel ligning som jeg er kørt helt fast i:

(4x + 5) : 3 = 7x


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 Gang med 3 på begge sider, træk 4x fra på begge sider, og så er du ved at være der.


Svar #2
25. november 2010 af sabinebp1993 (Slettet)

12x + 15 = 21x (nu har jeg ganget med 3)
er ikke helt med ? (; hvad får du det til


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. november 2010 af Anxyous (Slettet)

(4x + 5)/3 = 7x

<=>

4x + 5 = 3 * 7x = 21x


Svar #4
25. november 2010 af sabinebp1993 (Slettet)

mange tak !!!!! :D


Skriv et svar til: hjælp ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.