Matematik

Hvordan finder jeg b?

25. november 2010 af d09 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej 

Hvordan finder jeg b når jeg ved: 

A=29

B=61

C=90

a=1,36

b= ????

c= 2,8 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2010 af mathon

                                 b = √(c2 - a2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2010 af Anxyous (Slettet)

Du kan bruge cosinus, sinus eller tangens til retvinklet trekant, sinus- og cosinusrelationer eller Pythagoras sætning. Du bestemmer selv...


Svar #3
25. november 2010 af d09 (Slettet)

Tusind tak begge to :) 


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2010 af PeterValberg

 http://cossincalc.com/

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.