Matematik

Løs ligningen (vektor regning)

27. november 2010 af Iman3b (Slettet)

Løs ligningen vektor a * vektor b = 21, når

vektor a=(1 over 2) og vektor b=(x over x^2)

Det ville være en stor hjælp hvis nogen ville hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2010 af mette48 (Slettet)

vektor a * vektor b =xa*xb + ya*yb

indsæt koordinaterne og sæt udtrygget = 21

løs ligningen


Skriv et svar til: Løs ligningen (vektor regning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.