Matematik

Fra cirkeldiagram(grader) til procent.

27. november 2010 af MiaSR (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hvordan regner i fra grader til procent? 

Skal sådan set bare bruge en formel. :D 

Opgaven lyder:
Hvor stor en procentdel af Danmarks befolkning var mellem 40 og 59 år? 

Så har jeg et cirkeldiagram, hvor det står til 80°

På forhånd tak! :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2010 af Bænkebider (Slettet)

80º/360º = 22,22 %

Du dividerer med 360, da der er 360º i en cirkel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2013 af matlemsoe (Slettet)

Du har målt forkert i den opgave den er 100 º.

100º : 360º = 0.277

0.277 * 100 = 27.7%


Skriv et svar til: Fra cirkeldiagram(grader) til procent.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.