Matematik

MOMS

28. november 2010 af madsen321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

BALLONER

600 STK

EXL.MOMS : 281.25

_____________________________________________________

OPGAVE 1.A HVIS MOMSEN ER 25% HVAD VIL BALLONER DA KOSTE?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2010 af mathon

incl moms   (281.25 kr)·1,25


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

Er 281,25 prisen?


Svar #3
28. november 2010 af madsen321 (Slettet)

ja det er prisen.


Svar #4
28. november 2010 af madsen321 (Slettet)

er 281.25 * 1.25 så resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2010 af ahmadelkassem (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2010 af pige24 (Slettet)

Man kan også sige

1% af 281,25kr=2,8125kr

2,8125kr.25=70,3125kr

281,25+70,3125=351,5625kr  Man kan runde tallet op, har du lært om afrundning?

God dag til dig


Skriv et svar til: MOMS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.