Matematik

Angiv differentialkvotienten :(

30. november 2010 af Elenaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen:)

Er der nogen som kan hjælpe mig med disse to funktioner

f(x) = 5x^2

f(x) = 8x^3 - 3

inklusiv hvilke regneregler i bruger... Har nemlig svært ved at forstå dem:((


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at (xn)' = n·xn-1 .


Svar #2
30. november 2010 af Elenaa (Slettet)

Mange tak for hjælpen.... Er det en regneregel og har det et navn??


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er regnereglen for differentiation af en potens. Den bør man kende udenad.


Skriv et svar til: Angiv differentialkvotienten :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.