Matematik

Om igen - Cosinusrelation

01. december 2010 af miaet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal finde længden af diagonalen |AC|

a = 498m

c = 362m

D = 95 grader

d^2=a^2+c^2-2ac cosD

indsætter tallene: d^2=489^2*362^2-2*362*489*(-0.87185)

får resultat: 3.133540319*10^10

Tager kvardratroden af det og får: 1.770180872*10^5

Skal jeg tage kvardratroden af det igen, for at længden |AC|? Eller hvad skal jeg gøre for at få 10^10 væk med det samme? Hjæææælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2010 af Spyf (Slettet)

Du går det forkert. Du ganger a^2 og c^2 i stedet for at lægge dem sammen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Se den anden tråd. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den sammen opgave.


Svar #3
01. december 2010 af miaet (Slettet)

#1 - haha, det havde jeg ikke engang set. Tusind tak :-)

#2 - tag det nu roligt. jeg kan jo ikke rette i den anden, og skulle bruge svaret hurtigt, så oprettede en ny - hvor det stod rigtig.


Skriv et svar til: Om igen - Cosinusrelation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.