Matematik
anderledes opgaver i differentialregning
01. december 2010 af
kornmod (Slettet)
Heej er rimelig lost
fra CA. G har jeg intet begreb om hvad jeg skal gøre, nogle der kan lede mig på vej? :)
Vedhæftet fil: Opgave%20i%20differentialregning[2].pdf
Svar #1
01. december 2010 af Andersen11 (Slettet)
Fra opg. b) ved du, at T(n) = 120/n
I f) betragtes en eksponentielt voksende funktion S(n) = b·an , hvor det vides, at S(2) = 4, og S(4) = 8 . Bestem nu koefficienterne a og b, og dermed funktionen funktionen S(n), således at R(n) = S(n) + T(n) giver svaret i g).
Skriv et svar til: anderledes opgaver i differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
