Matematik

Hvad er rødderne i en polynomium?

02. december 2010 af VidenSøger (Slettet)

 Hej!

Hvad er fortæller røddernes værdier om i en n'te polynomium? Hvis fx den har to rødder -2 og 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Bankier (Slettet)

Skæring med x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Rødderne er løsningerne til ligningen f(x) = 0 .


Svar #3
02. december 2010 af VidenSøger (Slettet)

 #2: Hvordan kan rødderne være løsninger til f(x)=0?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

#3:

Fordi f(-2) = 0 og f(2) = 0.


Svar #5
04. december 2010 af VidenSøger (Slettet)

Takker!


Skriv et svar til: Hvad er rødderne i en polynomium?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.