Matematik

procent

03. december 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

opgave 2.2 og 2.3

taak : )


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Selv tak. Hvor befinder dine opgaver sig?


Svar #2
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

her

Vedhæftet fil:Tennisklubben.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

2.2 Bestem rumfanget af gruset og divider banens areal op i rumfanget. Det giver dybden af gruslaget.

2.3 Find arealet af tennisbanen og af hele banen og beregn forholdet mellem de to arealer.


Svar #4
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

når man finder arealet af tennisbanen så skal man finde arealet af alle disse firekanter

men når jeg skal finde arealet af hele banen er det må højde*bredde ?


Svar #5
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

Men hvordan kan jeg regne areal af grusset ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#5

Du har massefylden 3,5/ m3 og mængden af det, som er 20 tons = 20 000 kg

massefylden er jeg lidt usikker ved om det er 3,5/ cm3 eller 3,5/m3 men det plejer det ellers at være...


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal finde rumfanget af gruset. Du kender massen af gruset og massefylden for gruset.

Hele området er arealet på 18m·36m , mens tennisbanen er det rektangulære område med længde 23,77m og bredden 10,97m + 2·0,92m. Men det kan oplagt diskuteres, om banen går helt ud til netstængerne , eller kun er det indre område.


Svar #8
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

#6

#5

Du har massefylden 3,5/ m3 og mængden af det, som er 20 tons = 20 000 kg

massefylden er jeg lidt usikker ved om det er 3,5/ cm3 eller 3,5/m3 men det plejer det ellers at være...

Arh okay tak


Svar #9
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

er #7

#5

Du skal finde rumfanget af gruset. Du kender massen af gruset og massefylden for gruset.

Hele området er arealet på 18m·36m , mens tennisbanen er det rektangulære område med længde 23,77m og bredden 10,97m + 2·0,92m. Men det kan oplagt diskuteres, om banen går helt ud til netstængerne , eller kun er det indre område.

er det sådan jeg regner dypden af grusset ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#8

Mit svar i #6

massefylden er 3,5/m3 , når det er 20 ton vi snakkker om, så ville det være mere praktisk/lettere at måle det i m, istedet for cm :D


Brugbart svar (1)

Svar #11
03. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#9

I opgaven er massefylden angivet uden enhed, så der menes 3,5g/cm3 = 3,5kg/dm3 = 3,5t/m3 .

Divider massen af gruset med massefylden for at finde rumfanget. Divider dernæst rumfanget med tennisbanens areal for at finde dybden af gruset.


Svar #12
03. december 2010 af BrainChild (Slettet)

taaaak


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.